Φοιτητική προσφορά!

Έκπτωση 5% για φοιτητές.

Βάλε χρήματα στην άκρη για περισσότερα μακαρόνια με pesto.
Δώσε μου τον κωδικό
  1. Εγγραφή στο Back Market
  2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επαλήθευσης
  3. Επωφελήσου από την έκπτωση 5%.

Μια συναρπαστική προσφορά

Θα σου πάρει 5 δευτερόλεπτα για να συμπληρώσεις τη φόρμα φοιτητή και να πάρεις τον κωδικό για 5% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του site: ένα laptop για τις σπουδές σου, ένα καινούριο κινητό για να παίρνεις τηλέφωνο την οικογένεια ή μια τηλεόραση για το καινούριο σου διαμέρισμα. Όλα είναι δυνατά!

Αυτή η προσφορά προορίζεται για φοιτητές εγγεγραμμένους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ μιας επιλέξιμης χώρας.

Η προσφορά προορίζεται για φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ ή ΤΕΙ) στην Ελλάδα, με την προϋπόθεση επιβεβαίωσης της ιδιότητας του φοιτητή. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά ανά χρήστη και ανά έτος, με ελάχιστη τιμή αγοράς τα 5 ευρώ. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, πρέπει να έχετε λογαριασμό στην πλατφόρμα Back Market ή να δημιουργήσετε έναν και να αποδεχτείτε τους γενικούς όρους χρήσης και πώλησης. Αυτή η προσφορά δίνει το δικαίωμα σε άμεση μείωση 5%, με τη μορφή κωδικού προσφοράς, που ισχύει για όλα τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στον ιστότοπο https://www.backmarket.gr/el-gr. Ο κωδικός προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τρέχουσες προσφορές ή κωδικούς. Αυτός ο κωδικός ισχύει για 1 έτος από την λήψη του, δεν είναι μεταβιβάσιμος και ισχύει μόνο για τον φοιτητή στον οποίο εστάλη ο κωδικός.

Έχεις απορίες; Έχουμε την απάντηση!

Εκπτώσεις για όλους τους φοιτητές!

Είτε είσαι στο πρώτο έτος είτε ξεκινάς την διπλωματική σου, είναι σημαντικό να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό σε μια τιμή που μπορεί να αντέξει ένας φοιτητής. Για κάθε φοιτητή σε κάθε πανεπιστημιακό ίδρυμα, το Back Market μπορεί να σε καλύψει με όλο τον προηγμένο εξοπλισμό (από laptops μέχρι καφετιέρες) για να επιβιώσεις από τις μεγάλες μέρες και τις ακόμα μεγαλύτερες νύχτες.

Αυτό συμβαίνει επειδή παράλληλα με τις ήδη τεράστιες εκπτώσεις μας στην refurbished τεχνολογία, όλοι οι φοιτητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από επιπλέον έκπτωση 5% σε όλα τα προΪόντα στο site μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα με refurbished -αψεγάδιαστα- προϊόντα: laptops, tablets, laptops 2 σε 1, desktops, καθώς και ακουστικά, ηχεία, καφετιέρες, τηλεοράσεις 4K, κονσόλες και άλλα. Δες επίσης την τεράστια ποικιλία σε smartphones (για να παίρνεις τηλέφωνο τους γονείς σου μια στο τόσο).