• Πιστοποιημένο refurbished
  • 30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Δωρεάν απλή αποστολή
  • 12 μήνες εγγύηση

Refurbished AirPods

4 προϊόντα

Refurbished AirPod

Back Market: AirPod σε χαμηλή τιμή

Μικρά και πρακτικά, τα AirPod της Apple είναι αναμφισβήτητα τα πιο αναγνωρίσιμα ακουστικά Bluetooth. Αληθινό φαινόμενο, είναι όμως πολύ ακριβά. Εκτός εάν επιλέξετε ανακατασκευασμένα AirPod!

Βάλτε λίγη μαγεία στην καθημερινότητά σας, αγοράζοντας refurbished AirPod

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα των AirPod! Στο Back Market, θα βρείτε φθηνά AirPod αλλά απολύτως λειτουργικά. Γιατί μόνον αφού περάσουν από πολλούς σχολαστικούς τεχνικούς ελέγχους μπαίνουν προς πώληση στον ιστότοπό μας τα ανακατασκευασμένα AirPod. Και το κυριότερο, καλύπτονται από εγγύηση τουλάχιστον 6 μηνών. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα ακουστικά AirPod που όλοι θέλουν, χωρίς να τα πληρώσετε ακριβά!

Ζήτω η ευκολία με τα φθηνά AirPod!

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα AirPod της Apple ξεχωρίζουν, κατά κύριο λόγο, χάρη στη σχεδίασή τους. Χωρίς καλώδιο, αυτά τα ακουστικά που ζυγίζουν λιγότερο από 40 γραμμάρια, είναι εύκολα στη χρήση και τη μεταφορά τους. Η σύνδεση με όλες τις συσκευές Apple (και με το Apple Watch), όπως και με όλες τις συμβατές με την τεχνολογία Bluetooth συσκευές, γίνεται σε χρόνο μηδέν, χωρίς καν να το καταλάβετε. Αρκεί να τα βάλετε στο αυτί σας για να τεθούν σε λειτουργία. Και όταν τα βγάλετε από το αυτί σας, σταματά αυτόματα η αναπαραγωγή του περιεχομένου που ακούγατε. Αυτή είναι η μαγεία των ανακατασκευασμένων AirPod! Για να εκτελούν όλες αυτές τις λειτουργίες, τα μεταχειρισμένα AirPod διαθέτουν το τσιπ H1 της Apple που τους εξασφαλίζει γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Οι χρήστες iPhone θα εκτιμήσουν επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης του Siri με φωνητική εντολή, χάρη στα AirPod με μειωμένη τιμή. Και όσο για τον ήχο τους, θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή θα παίζετε παιχνίδια με εκπληκτική καθαρότητα.

Απλουστεύστε τη ζωή σας με τα refurbished AirPod που θα βρείτε στο Back Market

Το άλλο δυνατό σημείο των φθηνών AirPod είναι η ευκολία χρήσης τους. Για παράδειγμα, για να τα φορτίσετε, αρκεί να τα τοποθετήσετε στη θήκη τους. Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, θα μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τρεις ώρες ακρόασης και δύο ώρες συνομιλίας!. Η θήκη των μεταχειρισμένων AirPod έχει αυτονομία 24 ωρών: επομένως, όταν δεν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας, αρκεί να τα βάλετε πίσω στη θήκη τους για να φορτιστούν. Θέλετε να ακούσετε ένα τραγούδι; Με ένα διπλό άγγιγμα, η ακρόαση ξεκινά. Θα συνηθίσετε γρήγορα αυτόν τον ευρηματικό χειρισμό των ακουστικών AirPod, για να αλλάξετε πίστα στο παιχνίδι σας, να απαντήσετε ή να τερματίσετε μια κλήση. Τέλος, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας των AirPod, φέρνοντάς τα κοντά στη συσκευή σας Apple. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, μπορείτε να δείτε εάν τα AirPod έχουν φορτιστεί πλήρως.

Αποτελεσματικά, πρακτικά και με σχεδίαση που ξεχωρίζει, τα AirPod της Apple έχουν φέρει επανάσταση στον κόσμο των ακουστικών. Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ακουστικά AirPod, αλλά διστάζετε λόγω της τιμής; Πάρτε την απόφαση και αγοράστε ανακατασκευασμένα AirPod από το Back Market!