αρχική

1 / 3.

Τι άλλο;

Οι 4 ερωτήσεις που ακούμε πιο συχνά

Πώς θα ξέρω ότι η συσκευή μου δεν θα «τα φτύσει» σε έναν μήνα;

Από τη διαδικασία ελέγχου πριν από την τελική επιλογή όλων των πωλητών έως τις «μυστικές παραγγελίες» που υποβάλλει το τεχνικό προσωπικό του Back Market (με μυστικές κωδικές ονομασίες, εννοείται), μας ενδιαφέρει να διασφαλίζουμε 110% ότι οι συσκευές που σου προσφέρουμε είναι αυτές ακριβώς που υποσχόμαστε. Επίσης, κάθε συσκευή συνοδεύεται από περιθώριο 30 ημερών σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη και εγγύηση 1 έτους.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο ανακατασκευασμένο και στο καινούργιο;

Εξωτερικά, ένα ανακατασκευασμένο smartphone φαίνεται (και λειτουργεί) σαν καινούργιο. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ό,τι υπάρχει στο εσωτερικό του. Οι ανακατασκευασμένες συσκευές –smartphone, tablet, laptop και υπολογιστές– έχουν πολύ λιγότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο απ' ό,τι οι ολοκαίνουργιες.

Ένα λεπτό παρακαλώ… τι άλλο πουλάτε παιδιά;

Μπορείς να βοηθήσεις τον πλανήτη με πολλούς και ποικίλους τρόπους, αλλά όσον αφορά τις συσκευές, προσφέρουμε πολύ περισσότερα από ντιζαϊνάτα smartphone. Από συστήματα gaming έως ψαλίδια μαλλιών ή ακόμα και συστήματα ενδοεπικοινωνίας για μωρά και μηχανές εσπρέσο («νεόκοποι» γονείς, σε εσάς απευθυνόμαστε), κατά πάσα πιθανότητα έχουμε ένα προϊόν και για σένα.

Το T-800 στην ταινία Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης (1991) ήταν τεχνικά «ανακατασκευασμένο»;

Σίγουρα θα χρειαζόταν να υποβάλουμε το Skynet σε διαδικασία πιστοποίησης προτού απαντήσουμε με ένα οριστικό «ναι» ή «όχι», αλλά κάτι μας λέει πως ναι, μιλάμε για ένα σενάριο του στυλ «θα επιστρέψω».

Ανακάλυψε όλες τις συσκευές υψηλής τεχνολογίας μας

- καλά οργανωμένες και απόλυτα τακτοποιημένες (ακριβώς όπως το δωμάτιό μου)