Γεια χαρά! Είμαστε το Back Market

Η αποστολή μας είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και την επιθυμία για ανακατασκευασμένες συσκευές.

Ούτε 'καινούργια' ούτε 'μεταχειρισμένη'.

Αυτή είναι μια refurbished συσκευή

Έζησε μια προηγούμενη ζωή
Ελεγμένη από ειδικό
Έως και 70% πιο φθηνή

Συσκευές σαν καινούργιες. Τιμές μεταχειρισμένων.

Στο Back Market, κάθε συσκευή έχει ελεγχθεί και αποκατασταθεί από ειδικούς.

Χωρίς εκπλήξεις. Χωρίς προβλήματα.

Το Back Market έχει δημιουργήσει ένα διαφανές σύστημα αξιολόγησης που λαμβάνει υπόψη τόσο την εμφάνιση όσο και την τεχνική κατάσταση των ανακατασκευασμένων συσκευών μας. Η "τεχνική κατάσταση" αναφέρεται στην αντοχή που μπορεί κάποιος να αναμένει από ένα προϊόν βάσει των παρεμβάσεων του ανακατασκευαστή και του ιστορικού ποιοτικών δεδομένων του. Κάθε συσκευή είναι εγγυημένο ότι είναι 100% λειτουργική ανεξάρτητα από την κατάστασή της: Ικανοποιητική, Καλή ή Άψογη.

Εμφάνιση: Καλή

Οθόνη: Μπορεί να έχει μικρο-γρατσουνιές που θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς αισθητές όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη Σκελετός: Έχει ορατές γρατσουνιές ή/και βαθουλώματα

Τεχνική κατάσταση: Καλή

Καλή. Οι βαθμολογίες αντοχής είναι μέσες και εξακολουθούν να αντιστοιχούν στα επίπεδα ποιότητας που απαιτούνται από το Καταστατικό Ποιότητάς μας.

Κορυφαία ποιότητα με τις πιο δίκαιες τιμές

Back Label, το πρόγραμμα ποιότητάς μας

Κάθε πωλητής περνά από μια διαδικασία ελέγχου πριν συνεργαστεί με το Back Market

Για να αποκτήσει την ετικέτα 'Back Label' και να πουλήσει στην πλατφόρμα μας, κάθε νέος ανακατασκευαστής απαντά σε ένα αυστηρό ερωτηματολόγιο σχετικά με τις διαδικασίες και τους ποιοτικούς ελέγχους του... και του ζητείται να αποδείξει πως κάνει αυτό που λέει

Κατά μέσο όρο, μόνο 1 στους 3 πωλητές που θέλουν να συνεργαστούν με το Back Market εγκρίνονται.

Παρακολουθούμε την απόδοση κάθε ανακατασκευαστή. Σε πραγματικό χρόνο.

Αρχικά, ζητάμε από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας να μας δώσουν λεπτομερείς κριτικές.

Επιπλέον, οι δικοί μας ειδικοί πραγματοποιούν ανώνυμες παραγγελίες κάθε εβδομάδα για να επαληθεύσουν προσωπικά την ποιότητα των προϊόντων των ανακατασκευαστών μας.

Εάν η βαθμολογία ποιότητας ενός ανακατασκευαστή μειωθεί, τίθεται αμέσως υπό επιτήρηση και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας παρεμβαίνει για να αναλάβει δράση.

Κάθε προϊόν που βλέπεις στο Back Market έχει επιλεχθεί προσεκτικά

Ο αλγόριθμός μας σκανάρει όλο το διαθέσιμο απόθεμα για να βρει την καλύτερη προσφορά όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή για κάθε προϊόν, με βάση τη βαθμολογία ποιότητας κάθε ανακατασκευαστή.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας σας καλύπτει πάντα

Παρακολουθούν στενά τα παράπονα των πελατών και παρεμβαίνουν για την επίλυση διαφορών, όταν είναι απαραίτητο.

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα...

Όταν αγοράζεις από το Back Market επωφελείσαι από:

  • 30 μέρες για να αλλάξεις γνώμη
  • 12 μήνες ελάχιστη εγγύηση
  • Δωρεάν απλή αποστολή
  • Διάφοροι τρόπους πληρωμής
    VisaMasterCardAmerican ExpressPayPal

Αλλά ποιοι είμαστε εμείς ;

Επαναστάτες με αιτία

Με αφορμή την παραγωγή μεγατόνων ηλεκτρονικών αποβλήτων κάθε χρόνο εξαιτίας της συλλογικής εμμονής μας με τη νέα τεχνολογία, το Back Market προκαλεί τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν την κατανάλωσή τους σε προϊόντα τεχνολογίας.

Μία χαρούμενη επανάσταση.

Είμαστε τυχεροί που λειτουργούμε στις δύο πιο «τυποποιημένες» και βαρετές αγορές του 21ου αιώνα: την τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αντίθετα, εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους ανθρώπους σε μια κοινή αιτία, φροντίζοντας να τους αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε λίγη ελαφρότητα και χιούμορ σε αυτό. Οπότε ναι, χαζά αστεία και αρκετή ειλικρίνεια. .

600+ πρόσωπα

Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει. Έχουμε τώρα περισσότερα από 600 ζευγάρια ματιών, χεριών και ποδιών που εργάζονται για έναν κοινό σκοπό.

Ελπίζουμε να το κάνουμε πιο εύκολο για περισσότερους ανθρώπους να κάνουν αυτό το πρώτο βήμα προς το κοινό καλό. Επαναχρησιμοποίησε! Περιόρισε! Και ως έσχατη λύση, ανακύκλωσε!