Γεια σου, είμαστε το Back Market.

Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τεχνολογία που είναι αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή και καλύτερη από καινούργια.

Ένα παγκόσμιο marketplace για αναγεννημένη τεχνολογία

Είμαστε ένα παγκόσμιο marketplace για ανακατασκευασμένες συσκευές. Η αυστηρή διαδικασία ελέγχου μας σημαίνει ότι μόνο οι καλύτεροι ανακατασκευαστές μπορούν να πραγματοποιούν πωλήσεις στην πλατφόρμα μας.

New York Times, WirecutterWall Street JournalGood Morning America

Ανακατασκευασμένη τεχνολογία ανώτερης ποιότητας

Συνεργαζόμαστε στενά με επαγγελματίες ανακατασκευαστές για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε συσκευή έχει δοκιμαστεί και έχει αποκατασταθεί σε άριστη κατάσταση λειτουργίας σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου. Και όλα αυτά με έως και 70% χαμηλότερη τιμή απ' ό,τι οι ολοκαίνουργιες συσκευές.


Καλύτερες για τον πλανήτη

Ένα ανακατασκευασμένο smartphone χρησιμοποιεί 91,3% λιγότερες πρώτες ύλες, 86,4% λιγότερο νερό, παράγει 89% λιγότερα ηλεκτρονικά απόβλητα και εκλύει 91,6% λιγότερες εκπομπές άνθρακα στην ατμόσφαιρα σε σύγκριση με ένα ολοκαίνουργιο.

Είμαστε εδώ για σένα

Οι ομάδα εξυπηρέτησης πελατών εντός της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σου για κάθε βοήθεια 6 ημέρες την εβδομάδα. Θα μιλάς δια ζώσης με κάποιο άτομο που εργάζεται στο Back Market. Κάθε φορά.

Επικοινωνία