Οδηγοί και κριτικές

Ακούσαμε ότι αναζητάτε συμβουλές από ειδικούς για προϊόντα τεχνολογίας! Οι παρακάτω οδηγοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τεχνολογίας και ελπίζουμε να βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει στις ανάγκες αγοράς σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες, την προσωπικότητα και τον προϋπολογισμό σας. Ζήτω οι προσιτές τιμές!

 

Smartphones

 • iPhone XR vs XS
  smartphones

  Σύγκριση iPhone: iPhone XR vs XS

  Το iPhone XR βασίζεται στη δέκατη γενιά του iPhone της Apple και προσφέρει υψηλές επιδόσεις συγκρίσιμες με το iPhone XS. Ποιο iPhone πρέπει να αγοράσετε σήμερα και ποιες είναι οι διαφορές; Ακολουθεί η σύγκρισή μας μεταξύ του iPhone XR και του iPhone XS.

  Δες περισσότερα
 • iphone X
  smartphones

  Δοκιμάζουμε το iPhone X

  Υπάρχει σαφώς ένα "πριν το iPhone X" και ένα "μετά το iPhone X" στον κόσμο των smartphones. Το iPhone που κυκλοφόρησε το 2017, είναι η πρώτη πραγματική καινοτομία της Apple μετά από μια σειρά μικρών αναβαθμίσεων από το iPhone 6 έως το iPhone 8 Plus. Από την κυκλοφορία του, το iPhone X έδωσε τον τόνο, τα iPhone XS, XS Max, XR αλλά και η σειρά 11 βασίζονται στο μοντέλο του 2017. Ένας νέος σχεδιασμός, βελτιωμένα χαρακτηριστικά και μια οθόνη αιχμής είναι μόνο μερικά από τα σημεία , που αποδεικνύουν ότι η Apple πέτυχε κάτι επαναστατικό με το iPhone X.

  Δες περισσότερα
 • iphone 11 vs iphone 12
  smartphones

  Σύγκριση: iPhone 11 vs iPhone 12 vs iPhone 13

  Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για εμάς. Δοκιμάσαμε τα τρία iPhone και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές εδώ. Με το iPhone 13 το οποίο κυκλοφόρησε το 2021, όπως συμβαίνει με όλες τις νέες κυκλοφορίες της Apple, τίθεται το ερώτημα: Αξίζει να το αγοράσετε και σε ποιο βαθμό είναι συγκρίσιμα τα προηγούμενα προϊόντα του παρόχου; 🤔

  Δες περισσότερα
 • iPhone 8 vs. iPhone 8 plus
  smartphones

  iPhone 8 vs. iPhone 8 plus

  Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα smartphone από τη σειρά iPhone 8, έχετε πραγματικά πολλές επιλογές. Επειδή η Apple σας προσφέρει δύο εξαιρετικές συσκευές, το iPhone 8 και το iPhone 8 plus.Το ποια συσκευή θα επιλέξετε στη συνέχεια, θα πρέπει να εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχετε από τη συσκευή σας. Από εμάς θα λάβετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα smartphones, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Παράλληλα, θα σας εξηγήσουμε και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μεταχειρισμένη συσκευή.

  Δες περισσότερα
 • iPhone 13
  smartphones

  Αξίζει το iPhone 13 την τιμή του;

  Βάλαμε το νεοφερμένο iPhone στο μικροσκόπιο για εσάς και σας ενημερώνουμε για την εμπειρία μας.

  Δες περισσότερα

Γεγονότα

Άρθρα σχετικά με Laptops

 • macbook air
  computers

  Πώς επιλέγω ένα MacBook;

  Ενώ ο γίγαντας με το μήλο προσφέρει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία φορητών υπολογιστών, δεν είναι πάντα εύκολο να περιηγηθείτε και να καταλήξετε σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατί να μην σώσετε τον πλανήτη αγοράζοντας το φτηνό μεταχειρισμένο MacBook σας από το Back Market; Ακολουθήστε τον λεπτομερή οδηγό μας για να κάνετε την επιλογή σας ;-)

  Δες περισσότερα
 • Two macbook air refurbished
  computers

  Πώς μπορώ να αγοράσω φτηνά ένα MacBook;

  Ανάμεσα στις επιδόσεις και την κομψότητα, πολλοί ονειρεύονται να αποκτήσουν το διάσημο MacBook της Apple. Αλλά ένας τέτοιος νέος υπολογιστής κοστίζει έως και 3.199 ευρώ ανάλογα με τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό, ειδικά τα σύγχρονα μοντέλα. Θέλετε να αγοράσετε ένα MacBook χωρίς να καταστρέψετε την τράπεζα; Στο Back Market σας δίνουμε τις σωστές συμβουλές που χρειάζεστε για να βρείτε τον επόμενο φορητό σας υπολογιστή στην καλύτερη τιμή.

  Δες περισσότερα