• Επαληθευμένες κριτικές πελατών: 4.6 / 5
  • 30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
  • Δωρεάν απλή αποστολή
  • 12 μήνες εγγύηση
-66%
λιγότερο από καινούργιο
iPad Pro 9.7 (2016) 1η γενιά 32 Go - WiFi + 4G - Ασημί

Apple iPad Pro 9.7 (2016)

4.2/5
(37)
Από:
294,00 € 869,00 € καινούργιο
Μέγεθος οθόνης:
9.7”
Δίκτυο:
WiFi + 4G
RAM:
2GB
Εγγύηση:
12 μήνες
Χώρος αποθήκευσης:
  • 32 GB
  • 128 GB
  • +1 περισσότερος χώρος αποθήκευσης
Χρώμα:

H επιλογή μας

H καλύτερη προσφορά της στιγμής

Επαληθευμένες κριτικές πελατών για Refurbished iPad Pro

4.6/5

Μέσος όρος από 38 κριτικές τους τελευταίους 6 μήνες.

4-5 αστέρια
92%
3-4 αστέρια
5%
2-3 αστέρια
3%
1-2 αστέρια
0%
S

Sotirios D.

5/5

Αξιολόγηση από Ελλάδα στις 14 Ιανουαρίου 2024

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Ήμουν μεταξύ αγοράς καινούργιου και μεταχειρισμενου ή refurbished. Επέλεξα ένα refurbished, η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μου.
iPad Pro 11 (2022) - WiFi + 5G

Συνολική απόδοση

Εμφάνιση

Αξεσουάρ

Μπαταρία

Φακός και κάμερα

Συσκευασία

Αποστολή

 

Αγοράστηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2023


K

Katerina D.

4.9/5

Αξιολόγηση από Ελλάδα στις 20 Δεκεμβρίου 2023

iPad Pro 10.5 Πολύ ευχαριστημένη! Έφτασε 2 ημέρες μετά την παραγγελία. Σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που περίμενα σε σχέση με γραντζουνιές και μαζί με τον φορτιστή του. Ακόμα για την αντοχή της μπαταρίας δεν γνωρίζω...αλλά ελπίζω! Ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα κάτι από τέτοιου "τύπου" site και είχα αγωνία για τα χρήματα που έδωσα, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά!
iPad Pro 10.5 (2017) - WiFi + 4G

Συνολική απόδοση

Εμφάνιση

Αξεσουάρ

Μπαταρία

Φακός και κάμερα

Συσκευασία

Αποστολή

 

Αγοράστηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2023


M

Myrto M.

5/5

Αξιολόγηση από Ελλάδα στις 26 Σεπτεμβρίου 2023

Άμεση παράδοση, εξαιρετική η κατάσταση του προϊόντος και πολύ καλή τιμή. Η αγορά refurbished προϊόντων είναι κάτι που θα ξανακάνω σίγουρα.
iPad 10.2 (2019) - WiFi

Συνολική απόδοση

Εμφάνιση

Αξεσουάρ

Μπαταρία

Φακός και κάμερα

Συσκευασία

Αποστολή

 

Αγοράστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023


G

George K.

4.9/5

Αξιολόγηση από Ελλάδα στις 9 Νοεμβρίου 2023

Το προϊόν έφτασε νωρίτερα από ότι είχε υπολογιστεί και ήταν σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς το περιέγραφε το site. Οι άνθρωποι είναι ευσυνείδητοι επαγγελματίες και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σίγουρα η επόμενη αγορά μου θα γίνει από αυτό το site.
iPad Pro 12.9 (2021) - WiFi + 5G

Συνολική απόδοση

Εμφάνιση

Αξεσουάρ

Μπαταρία

Φακός και κάμερα

Συσκευασία

Αποστολή

 

Αγοράστηκε στις 30 Αυγούστου 2023


K

Kyriakos E.

4.1/5

Αξιολόγηση από Ελλάδα στις 16 Ιανουαρίου 2024

Το προϊόν πολύ καλό, όλα όπως έπρεπε και πολύ σωστά συσκευασμένο για την κατάλληλη προστασία του κατά τη μεταφορά του. Η παράδοση καθυστέρησε λίγο λόγω της εταιρείας διανομής, το προϊόν παραδόθηκε στην Νίκαια 3 μέρες μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
iPad Pro 11 (2018) - WiFi + 4G

Συνολική απόδοση

Εμφάνιση

Αξεσουάρ

Μπαταρία

Φακός και κάμερα

Συσκευασία

Αποστολή

 

Αγοράστηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2023


Refurbished iPad Pro

 Πάνω από 50% χαμηλότερη τιμή για το refurbished iPad Pro στο Back Market!

Πάντα το ίδιο πρακτικό, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό, το ανακατασκευασμένο iPad Pro σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας ένα tablet που προσφέρει πρωτόγνωρη άνεση και υψηλές επιδόσεις.

Γιατί να αγοράσετε ένα refurbished iPad Pro;

Στο γραφείο αλλά και στο σπίτι, το iPad Pro θα αλλάξει τη ζωή σας. Πράγματι, δεν πρόκειται για ένα απλό tablet, αλλά για την πιο επιτυχημένη δημιουργία της Apple. Αποτέλεσμα; Η ακριβή τιμή ενός καινούργιου iPad Pro είναι συχνά η αιτία να αποθαρρύνονται οι πιστοί οπαδοί της εταιρείας. Ευτυχώς, με τα ανακατασκευασμένα iPad Pro, θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε αυτό το tablet. Στο Back Market, η τιμή ενός ανακατασκευασμένου iPad Pro είναι μειωμένη μέχρι και 50%. Ωστόσο, στον ιστότοπό μας δεν θα βρείτε απλώς μεταχειρισμένα iPad Pro, παρά μόνο συσκευές που έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση λειτουργίας! Και το κυριότερο, ακόμη κι αν αγοράσετε ένα φθηνό iPad Pro, αυτό καλύπτεται με εγγύηση τουλάχιστον 6 μηνών. Τα προτεινόμενα ανακατασκευασμένα iPad Pro περιλαμβάνουν μοντέλα διαφορετικών ετών. Για προσωπική χρήση (προβολή βίντεο, αναζήτηση στο Internet), δεν έχετε ανάγκη μεγάλης χωρητικότητας. Αντίθετα, αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το iPad Pro για τις επαγγελματικές ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε για το ανακατασκευασμένο σας iPad Pro χωρητικότητα μέχρι και 1 ΤB αλλά και να το συνδυάσετε με αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητές του.

Δείτε τη ζωή σε όλο το μεγαλείο της με ένα refurbished iPad Pro

To iPad Pro διαφέρει από το iPad ως προς τις διαστάσεις του. Αν επιλέξετε να αγοράσετε ένα iPad Pro, η οθόνη του θα σας ανταμείψει. Ωστόσο, με τα χρόνια, το μέγεθός του έχει διαφοροποιηθεί. Το iPad Pro 2016 διατίθεται σε 9,7 ή 12,9 ίντσες. Το 2017, κυκλοφορεί σε 10,5 και 12,9 ίντσες, αντικαθιστώντας τα προηγούμενα μοντέλα. Το 2018, λανσάρεται σε 11 ίντσες, ενώ διατηρείται το ακαταμάχητο μέγεθος των 12,9 ιντσών. Μαζί με τις διαστάσεις, έχουν εξελιχθεί επίσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad Pro. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, τα διαφορετικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τους επεξεργαστές A9, A10X ή A12X Bionic. Παρομοίως, οι φακοί στις κάμερες διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Ο φακός της μπροστινής κάμερας αναβαθμίστηκε από τα 1,2 στα 7 MP. Ο φακός της πίσω κάμερας αναβαθμίστηκε από τα 8 στα 12 MP για τα τρίτης γενιάς μοντέλα. Όλα αυτά τα κριτήρια, όπως και το μέγεθος της χωρητικότητας, η οποία κυμαίνεται από 32 GB έως 1 TΒ, ανεβάζουν την τιμή ενός ανακατασκευασμένου iPad Pro. Το ανακατασκευασμένο iPad Pro εξελίσσεται, επομένως, από tablet σε έναν υπολογιστή υψηλής απόδοσης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με το Apple Pencil, το οποίο σας επιτρέπει να αφήσετε σχόλια σε έγγραφα ή να ζητήσετε μια παρουσίαση. Είναι συμβατό και με το Smart Keyboard Folio, ένα αφαιρούμενο πληκτρολόγιο που προστατεύει επίσης την οθόνη του.

Κάτι ανάμεσα σε tablet και φορητό υπολογιστή, το ανακατασκευασμένο iPad Pro έχει φέρει πραγματική επανάσταση στην αγορά. Μην διστάζετε να επωφεληθείτε από την υψηλή τεχνολογία του σε μειωμένη τιμή, χάρη στο Back Market!