Επιλέξτε, συγκρίνετε και αποφασίστε!

Σύγκρινε iPhone και άλλα Smartphones

vs

Άλλες κατηγορίες

Σύγκρινε iPhone και άλλα Smartphones

Χμμ, πού μπορώ να συγκρίνω κινητά

Ψάχνεις έναν τρόπο να συγκρίνεις κινητά; Ίσως να μη μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε δύο παρόμοια κινητά και να θέλεις να τα συγκρίνεις το ένα δίπλα στο άλλο για να αποφασίσεις ποιο θέλεις να αγοράσεις. Ε, λοιπόν, ήρθες στο σωστό μέρος! Δημιουργήσαμε αυτό το εργαλείο σύγκρισης κινητών για να συγκρίνεις οποιοδήποτε σύγχρονο smartphone που μπορείς να σκεφτείς :)


Και ναι, κάνουμε και συγκρίσεις ανάμεσα σε iPhones! Πίστεψέ μας, κοπιάζουμε πολύ γι' αυτό!

Συνειδητοποιήσαμε ότι οι περισσότεροι από εσάς λογικά θα ψάχνετε για συγκρίσεις ανάμεσα σε iPhone, αφού τα iPhones είναι τα πιο διαδεδομένα κινητά παγκοσμίως. Θέλουμε να σου δώσουμε περισσότερα πέρα από ''στεγνές'' τεχνικές προδιαγραφές και διαστάσεις στις συγκρίσεις iPhone. Οι αναλυτές μας είναι απασχολημένοι γράφοντας τις γνώμες τους για τις πιο δημοφιλείς συγκρίσεις κινητών, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις κάποια σημείωση κάτω από τη σύγκριση iPhone που κάνεις! Ξέρουμε ότι μπορεί είναι δύσκολη η σύγκριση ανάμεσα σε δύο όμοια iPhones, και μεριές φορές οι τεχνικές προδιαγραφές δεν λένε τα πάντα. Γι'αυτό πήραμε τον χρόνο για να σου δώσουμε τις απόψεις μας.


Κάτι άλλο που θα πρέπει να ξέρεις για τις συγκρίσεις των iPhones μας

Χμμ, νομίζω ότι είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι συγκρίνουμε τα κινητά με βάση την σημερινή τους απόδοση. Πολλά από τα παλαιότερα iPhones δεν είναι πλέον τόσο πρωτοπόρα όσο ήταν κάποτε, και αυτό είναι κάτι που θα βρεις σίγουρα στις σημειώσεις των αναλυτών μας.


Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να συγκρίνεις iPhones

Αν και υπάρχουν πολλά sites σύγκρισης κινητών, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την σελίδα μας κυρίως για τον τρόπο που παρουσιάζουμε τις πληροφορίες.
Ελπίζουμε οι συγκρίσεις πάνω στα iPhones που δημιουργήσαμε να σε βοηθήσουν στο να αγοράσεις το καλύτερο refurbished ή μεταχειρισμένο iPhone σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Είσαι στο Back Market, το refurbished (σούπερ) μάρκετ

Η αποστολή μας είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και την επιθυμία για refurbished συσκευές.

 • Καλύτερη διαθέσιμη προσφορά

  Επιλέχθηκε από τον αλγόριθμο ποιότητας-τιμής

 • Θετικός αντίκτυπος

  Μια εναλλακτική λύση στο νέο, χαρούμενο και κομψό.

 • Εγγυημένη ποιότητα

  Οι έμποροι - συνεργάτες μας παρακολουθούνται συνεχώς.

 • Καταπληκτική εξυπηρέτηση

  Ασφαλής εμπειρία αγορών