Οδηγοί και κριτικές

Ακούσαμε ότι αναζητάτε συμβουλές από ειδικούς για προϊόντα τεχνολογίας! Οι παρακάτω οδηγοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τεχνολογίας και ελπίζουμε να βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει στις ανάγκες αγοράς σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες, την προσωπικότητα και τον προϋπολογισμό σας. Ζήτω οι προσιτές τιμές!

 

Smartphones

 • iPhone 8 vs. iPhone 8 plus
  smartphones

  iPhone 8 vs. iPhone 8 plus

  Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα smartphone από τη σειρά iPhone 8, έχετε πραγματικά πολλές επιλογές. Επειδή η Apple σας προσφέρει δύο εξαιρετικές συσκευές, το iPhone 8 και το iPhone 8 plus.Το ποια συσκευή θα επιλέξετε στη συνέχεια, θα πρέπει να εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχετε από τη συσκευή σας. Από εμάς θα λάβετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα smartphones, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Παράλληλα, θα σας εξηγήσουμε και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μεταχειρισμένη συσκευή.

  Διαβάστε περισσότερα
 • iPhone 13
  smartphones

  Αξίζει το iPhone 13 την τιμή του;

  Βάλαμε το νεοφερμένο iPhone στο μικροσκόπιο για εσάς και σας ενημερώνουμε για την εμπειρία μας.

  Διαβάστε περισσότερα

Γεγονότα

 • smartphone-grade
  event

  Τι σημαίνουν οι βαθμοί στο Back Market;

  Οι βαθμοί του Back Market είναι σαν τις Spice Girls: η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα, αλλά μερικές τραγουδούν καλύτερα από άλλες.

  Διαβάστε περισσότερα
 • back market banner
  event

  Είναι το Back Market αξιόπιστο;

  Υπάρχει αυτό το τρελό ερώτημα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: είναι το Back Market αξιόπιστο; Θα σε βοηθήσουμε να βρεις μια απάντηση σε αυτό.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ecovadis Banner Impact Champions EKE
  event

  Impact Champions: Εταιρείες Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

  Το Back Market συνεργάζεται με κοινωνικά υπεύθυνες και αλληλέγγυες επιχειρήσεις, αναγνωρισμένες για τον θετικό αντίκτυπό τους στην κοινωνία και για τον βασικό ρόλο τους στην ένταξη των ατόμων με αναπηρία ή σε επισφάλεια.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ecovadis Banner Impact Champions
  event

  Impact Champions: Πιστοποίηση EcoVadis

  Το Back Market συνεργάζεται με την EcoVadis για να αξιολογήσει αντικειμενικά την κοινωνική, ηθική και περιβαλλοντική απόδοση των συνεργατών του.

  Διαβάστε περισσότερα