Γεια χαρά! Είμαστε το Back Market

Η αποστολή μας είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και την επιθυμία για refurbished συσκευές.

Ούτε 'καινούργια' ούτε 'μεταχειρισμένη'.

Αυτή είναι μια refurbished συσκευή

Έζησε μια προηγούμενη ζωή
Ελεγμένη από ειδικό
Έως και 70% πιο φθηνή

Συσκευές σαν καινούριες. Second-hand τιμές.

Στο Back Market, κάθε συσκευή έχει ελεγχθεί και αποκατασταθεί από ειδικούς.

OCD με τις γρατζουνιές; Χαλάρωσε, εδώ δε θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Κάθε συσκευή είναι εγγυημένο ότι είναι 100% λειτουργική. Όσον αφορά την αισθητική κατάσταση, μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις κάτι που φαίνεται τελείως άθικτο ή θέλεις να πληρώσεις λίγο λιγότερο για κάτι που δείχνει λίγο περισσότερη φθορά. Είμαστε τελείως διαφανείς.

Εμφάνιση: Ικανοποιητικό

Σημάδια χρήσης. Το σώμα μπορεί να έχει μερικές ορατές εκδορές και βαθουλώματα που δεν επηρεάζουν την απόδοση. Για προϊόντα με οθόνες, η οθόνη ενδέχεται να έχει ελαφρές εκδορές, αόρατες όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη.

Τεχνική κατάσταση: Ικανοποιητικό

Καλό. Οι βαθμολογίες αντοχής είναι μέσες και εξακολουθούν να αντιστοιχούν στα επίπεδα ποιότητας που απαιτούνται από το καταστατικό ποιότητάς μας.

Κορυφαία ποιότητα με τις πιο δίκαιες τιμές

Back Label, το πρόγραμμα ποιότητάς μας.

Κάθε πωλητής περνά από μια διαδικασία ελέγχου πριν συνεργαστεί με το Back Market

Για να αποκτήσει την ετικέτα 'Back Label' και να πουλήσει στην πλατφόρμα μας, κάθε νέος πωλητής απαντά σε ένα αυστηρό ερωτηματολόγιο σχετικά με τις διαδικασίες και τους ποιοτικούς ελέγχους του ... και του ζητείται να αποδείξει πως κάνει αυτό που λέει

Κατά μέσο όρο, μόνο 1 στους 3 πωλητές που θέλουν να συνεργαστούν με το Back Market εγκρίνονται.

Παρακολουθούμε την απόδοση κάθε πωλητή. Σε πραγματικό χρόνο.

Αρχικά, ζητάμε από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας να μας δώσουν λεπτομερείς κριτικές.

Επιπλέον, οι δικοί μας ειδικοί πραγματοποιούν ανώνυμες παραγγελίες κάθε εβδομάδα για να επαληθεύσουν προσωπικά την ποιότητα των προϊόντων των πωλητών μας.

Εάν η βαθμολογία ποιότητας ενός πωλητή μειωθεί, τίθεται αμέσως υπό επιτήρηση και η εξυπηρέτηση πελατών μας παρεμβαίνει για να αναλάβει ευθύνη.

Κάθε προϊόν που βλέπεις στο Back Market έχει επιλεγεί προσεκτικά από τον αλγόριθμό μας

Σκανάρει όλο το διαθέσιμο απόθεμα για να βρει την καλύτερη προσφορά αξίας όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή για κάθε SKU, με βάση τη βαθμολογία ποιότητας κάθε πωλητή.

Έχουμε μια εξαιρετική και πολυεπίπεδη ομάδα ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών: βλέπει τα πάντα, ακούει τα πάντα, ξέρει τα πάντα.

Παρακολουθούν στενά τα παράπονα των πελατών και παρεμβαίνουν για την επίλυση διαφορών, όταν είναι απαραίτητο.

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα...

Όταν αγοράζεις από το Back Market επωφελείσαι από:

  • 30 μέρες για να αλλάξεις γνώμη
  • 12 μήνες ελάχιστη εγγύηση
  • Δωρεάν αποστολή
  • Διάφορους τρόπους πληρωμής
    VisaMasterCardPayPal

Αλλά ποιοι είμαστε εμείς ;

Επαναστάτες με αιτία

Με αφορμή την παραγωγή μεγατόνων e-waste (ηλεκτρονικά απόβλητα) κάθε χρόνο εξαιτίας της συλλογικής εμμονής μας με τη νέα τεχνολογία, το Back Market προκαλεί τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν την κατανάλωσή τους σε προϊόντα τεχνολογίας.

Μία χαρούμενη επανάσταση.

Είμαστε τυχεροί που λειτουργούμε στις δύο πιο «τυποποιημένες» και βαρετές αγορές του 21ου αιώνα: την τεχνολογία και το e-commerce. Αντίθετα, εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους ανθρώπους σε μια κοινή αιτία, φροντίζοντας να τους αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε λίγη ελαφρότητα και χιούμορ σε αυτό. Οπότε ναι, χαζά αστεία και αρκετή ειλικρίνεια. .

600+ πρόσωπα

Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει. Έχουμε τώρα περισσότερα από 600 ζευγάρια ματιών, χεριών και ποδιών που εργάζονται για έναν κοινό σκοπό: Να αποκαταστήσουμε τη φήμη των refurbished προϊόντων. Τόσο απλά.

Κι εδώ κλείνει ένας κύκλος. Ελπίζουμε να το κάνουμε πιο εύκολο για περισσότερους ανθρώπους να κάνουν αυτό το πρώτο βήμα προς το κοινό καλό. Επαναχρησιμοποίησε! Περιόρισε! Και ως έσχατη λύση, Ανακύκλωσε!

Screw new.