Βαθμολογίες από τους Backers μας: 4 / 5
Δωρεάν αποστολή

Refurbished iPhone X

Η καλύτερη refurbished προσφορά μας σε iPhone X:

-25%
iPhone X 64 gb - Γκρι Σίδερο - Ξεκλείδωτο

iPhone X 64 gb - Γκρι Σίδερο - Ξεκλείδωτο


329,00 €
439,00 €
25% έκπτωση
Εγγύηση: 12 μήνες

Κατάσταση: Ικανοποιητικό
174 oz ηλεκτρονικών αποβλήτων που σώζονται
Αγόρασαν στο Back Market
4.8/5
Σύμφωνα με τον/την Μαρία Μ. Εξαιρετική ποιότητα, πολύ γρήγορη παράδοση και καλή εξυπηρέτηση πελατών. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη με την αγορά μου! Back Market ξανά και ξανά! 26/01/2020

Όλα τα προϊόντα

4 προϊόντα

4 προϊόντα

 • Τιμή
  Η μέση τιμή είναι 368,00 €
 • Κατάσταση

 • Χώρος αποθήκευσης (GB)

 • Χρώμα

 • Πάροχος δικτύου

 • Εγγύηση

 • Ημερομηνία κυκλοφορίας

 • Δίκτυο

 • Τρόπος πληρωμής

 • Διπλή κάρτα SIM

 • Αποστολή σε εργάσιμες ημέρες

Refurbished iPhone X

 Κι αν αγοράζατε ένα refurbished iPhone X από το Back Market;

To iPhone X είναι από τα best-seller τηλέφωνα της Apple. Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό το smartphone είναι πράγματι εντυπωσιακό, τόσο λόγω της σχεδίασης όσο και λόγω των επιδόσεών του. Είναι άλλωστε ένα από τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις. Γιατί λοιπόν να μην γίνει δικό σας; Σκεφτείτε την εναλλακτική ενός ανακατασκευασμένου iPhone X. Δείτε λεπτομέρειες στο Back Market.

iPhone X, γεμάτο με τεχνολογίες αιχμής

Με ακόμη περισσότερες καινοτομίες σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της Apple, το iPhone X εντυπωσιάζει με τη λιτή σχεδίαση και τη μεγάλη οθόνη του. Προσφέρει ευχάριστη αίσθηση όταν το κρατάτε στο χέρι και αποδεικνύεται εύκολο στη χρήση του. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, τουλάχιστον εξωτερικά, από τους προκατόχους του είναι η απουσία του κουμπιού Home στην πρόσοψη (με ψηφιακή αναγνώριση), οπότε το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με το Face ID χάρη στην κάμερά του, απλώς κοιτώντας το.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, και εκεί το iPhone X δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο επεξεργαστής A11 Bionic της Apple είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και απογειώνει τις επιδόσεις της συσκευής, αντισταθμίζοντας τα λίγα 3 GB της μνήμης RAM, με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά ικανοποιητικά. Αγοράζοντας επομένως ένα iPhone X, αποκτάτε ένα τηλέφωνο της υψηλής κατηγορίας, το οποίο ανταποκρίνεται τόσο στις βασικές όσο και στις πιο απαιτητικές λειτουργίες (εγγραφή βίντεο, φωτογραφία, παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων κτλ.).

Πώς να αποκτήσετε ένα φθηνό iPhone X;

Αυτό το smartphone κοντεύει να γίνει το δημοφιλέστερο μοντέλο ανάμεσα στα ανακατασκευασμένα iPhone. Με αποθηκευτικό χώρο από 64 έως 256 GB, η τιμή του καινούργιου Phone X αγγίζει τα 1.100/1.200 ευρώ. Ωστόσο, χάρη στο Back Market και τα ανακατασκευασμένα μοντέλα iPhone X που προσφέρει, μπορείτε να επωφεληθείτε από τιμές χαμηλότερες κατά 40 ή και 50% της αρχικής τιμής του.

Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε τη διαμόρφωση που προτιμάτε: αποθηκευτικό χώρο, χρώμα κτλ. και μετά να επιλέξετε τη διάρκεια της εγγύησης ανάλογα με τις ανάγκες σας (τουλάχιστον 6 μήνες). Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα ανακατασκευασμένα iPhone στο Back Market συνοδεύονται με εγγύηση άριστης λειτουργίας όπως τα καινούργια. Περνούν από δεκάδες δοκιμές σε εξειδικευμένα εργαστήρια και επισκευάζονται, εφόσον χρειάζεται, ώστε να βρίσκονται στην ίδια λειτουργική κατάσταση με τα καινούργια. Δεν έχετε πειστεί ακόμα; Μπορείτε να το επιστρέψετε και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, να το ανταλλάξετε με ένα άλλο προϊόν ή να ζητήσετε την επισκευή του εντελώς δωρεάν. Δεν παίρνετε κανένα ρίσκο.

Από πού προέρχονται τα refurbished iPhone;

Στην πλειοψηφία τους, τα ανακατασκευασμένα iPhone δεν είναι παλιά μοντέλα ή μοντέλα κακής ποιότητας, αλλά προέρχονται από επιστροφές πελατών εντός 14 ημερών από την αγορά ενός καινούργιου προϊόντος. Είτε επειδή άλλαξαν γνώμη, είτε επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι και θέλουν να το επιστρέψουν. Πρόκειται λοιπόν για συσκευές smartphone σε άριστη κατάσταση και ελάχιστα χρησιμοποιημένες.

Με εξαιρετική σχεδίαση και κορυφαίες επιδόσεις, το iPhone X σίγουρα εντυπωσιάζει. Και με την ασυναγώνιστη τιμή του Back Market, θα είναι πολύ δύσκολο να του αντισταθείτε.